Benvinguts!

Des del Centre de Lectura Esteve Faura del Papiol us donem la benvinguda al nostre blog!!

El que trobareu en aquest blog és el següent:

- Les novetats que adquirim periòdicament
- Recomanacions literàries setmanals per infants, joves i adults
- Enllaços d'interès
- El calendari d'activitats del Centre

Si teniu qualsevol suggeriment per millorar el funcionament del blog, propostes d'activitats, preguntes, etc. estem a la vostra disposició.

Esperem que aquest blog sigui útil per vosaltres!

Us hi esperem!

Ara també a Facebook!!

El Centre de Lectura també té el seu espai a Facebook!

Per accedir-hi, només heu de clicar aquí.

Esperem la vostra visita!!


VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

El Servei Local de Català del Papiol posa en marxa la 3a edició del Voluntariat per la llengua.

Si tens una hora lliure a la setmana

Si vols aprendre català

Si vols ajudar a parlar en català algú que n'està aprenent

Només cal que t'adrecis al Servei Local de Català (av. de la Generalitat, 7-9) i ens donis les teves dades i la teva disponibilitat horària abans del 9 de març.

Amb aquesta informació, el Servei Local de Català aparellarà una persona voluntària i una persona interessada a practicar el català.

També ens pots trucar al telèfon 93 673 02 20 o enviar-nos un correu electrònic a elpapiol@cpnl.cat.

Gaudeix del Carnestoltes al Papiol!

Gaudeix del Carnestoltes al Papiol!
Clica a la foto per veure més informació

3er Premi Elsa García de narrativa curta

3er Premi Elsa García de narrativa curta
Clica a la imatge per accedir a més informació

3er Gran Premi Ciclista Vila del Papiol

3er Gran Premi Ciclista Vila del Papiol
Galvesport i l'Ajuntament del Papiol organitzen el 3r Gran Premi Ciclista 'Vila del Papiol', que es durà a terme el proper diumenge 13 de març al polígon a partir de les 11 h. Aquesta prova és oficial de la Challenge 2010-2011 de veterans de la Federació Catalana de Ciclisme.

29/4/09

Noves adquisicions per adults

BARRIL, Joan (2002) Certes mentides. 2ª ed. Barcelona: Ed. Columna (Col. Clàssica nº503)
ISBN: 84-664-0217-9

Petites, grans, piadoses o maquiavèl·liques, les relacions humanes acostumen a estar farcides d'algun tipus de mentida. Amb el rerefons de l'adopció i la idoneïtat per la paternitat, els personatges de Certes mentides no són exactament el que aparenten, i converteixen el que semblava una història de sentiments i emocions en un relat ple d'intriga i suspens.

Joan Barril ha escrit una novel·la coral en què tots els personatges, polièdrics i complexos, tenen la mentida com a element comú. Amb una trama inquietant en què tothom amaga part de la veritat per aconseguir un fi concret, assistim a la progressiva revelació dels autèntics anhels, frustracions i pors d'aquells que es veuen obligats a inventar un alter ego per sobreviure.
Certes mentides posa magistralment de manifest que, si bé la veritat pot ser dolorosa, viure en la mentida resulta excitant. Però té els seus perills.

28/4/09

Novetats per adults


COMINGES, Jorge (2008) El desconcierto. Barcelona: Ed. Seix Barral (Col. Biblioteca Breve)

ISBN: 978-84-322-1263-5

A finales de los años 70 y al filo ya de la transición política, Ana, una joven perteneciente a la alta burguesía barcelonesa, busca su propio camino rebelándose contra su origen social al dedicarse al ámbito de la producción cinematográfica y teatral, tomando posiciones de la izquierda ilustrada y dejándose llevar por un frenesí sexual que la aleja cada vez más de la felicidad.

En unos momentos en que la sociedad española intenta encontrar nuevas formas de convivencia política, la protagonista se siente desconcertada ante un pasado que la avergüenza, un presente que la desborda y un futuro que no acierta a definir. Su perplejidad es, en gran parte, la de toda una generación, una colectividad decididamente dispuesta a cambiar, aunque sea a tientas.

Noves adquisicions per adults


BUCAY, Jorge (2006) El mito de la diosa fortuna. 1ª ed. Barcelona: Ed. RBA (Col. Integral)
ISBN: 84-7871-685-8
"Ojalá tengamos suerte y se cumplan los tres deseos de todos los que trabajamos en este libro: que te haga sonreír, que te guste leerlo y que te sea útil."
El autor nos ofrece en este libro una modernización de la leyenda clásica de la diosa Fortuna, con aportes de otros símbolos y fábulas.
Nos ayuda a entender cuál es la relación de cada uno de nosotros con la suerte, y cómo manejar su influencia en nuestra vida.
Salir al encuentro de la esquiva diosa es un emocionante desafío personal...


CRICHTON, Michael (2006) Estado de miedo. Barcelona: Ed. Circulo de Lectores

ISBN: 84-672-1689-1

Oculta tras la asociación conservacionista NERF, una poderosa organización ecoterrorista con amplias ramificaciones en todo el planeta planea provocar una catástrofe natural de ingentes proporciones. Poseen tecnologia punta y los medios más avanzados, y están al servicio de un ideal que prima los beneficios objetivos por encima del trágico coste en daños materiales y vidas humanas.

La cuenta atrás ha comenzado.



HIGGINS CLARK, Mary (2008) La misma canción. Barcelona: Ed. Circulo de Lectores

ISBN: 978-84-672-3245-5

Kathryn era apenas una niña cuando se escabulló en el interior de la mansión de los Carrington, buscando la famosa capilla. Una vez allí, a punto estuvo de ser descubierta cuando una mujer y un hombre cruzaron el portal. Escondida, pudo oír a la mujer que silbaba, y al hombre que respondía: "Es la misma canción de siempre". Era cierto, pensó Kathryn, la misma canción de siempre, como la que cantaba su difunta madre...

27/4/09

Recomanacions de la setmana:

MONTERO, Rosa (2008) Instrucciones para salvar el mundo. Madrid: Ed. Alfaguara
ISBN: 978-84-204-7379-6

Cuatro personajes inmersos en la apocalíptica modernidad de una gran urbe verán cómo se cruzan sus destinos.
Un taxista viudo que no supera la pérdida de su mujer, un médico desencantado, una prostituta africana aferrada a la vida y una vieja científica protagonizan esta novela urbana, sobre un transfondo vertiginoso de asesinos en serie, amas sadomasoquistas un tanto estrafalarias y pequeños prodigios.
Una historia de esperanza, una tragicomedia que se mueve entre el humor y la emoción.
Una intensa e hipnótica novela desde la primera hasta la última página.

Per a adolescents.


FUSTER, Jaume (1996) Les cartes d'Anna. Barcelona: Ed. Barcanova
(Col. Antaviana Jove) ISBN: 84-489-0223-8
El pare d'Anna Aguilera, un polític molt conegut, és a la presó i l'Anna és enviada a Anglaterra, a un internat per a senyoretes.
A través de cartes, faxos i correu electrònic coneixerem l'internat, la seva companya d'habitació i les aventures de les dues amigues a la mansió dels Musgrave, sense destriar mai la imaginació de la realitat, en una aventura a l'estil de les novel·les gòtiques i dels enigmes de Sherlock Holmes, però amb música de fons dels Beatles.

Per a infants d'10 a 13 anys


FRANCO, Josep (1995) La sal. 2ª ed. Barcelona: Ed. Empúries
(Col. L'Odissea) ISBN: 84-7596-170-3
Ordida amb fils de fantasia sobre un entramat mitològic, La sal és la història d'un adolescent, Aleph de Mirmidònia, que, fugint del seu destí, trobarà en l'amistat, la llibertat i l'amor les seves raons de viure.
Al llarg d'un perillós viatge per la Terra, investigant la misteriosa desaparició de la sal i lluitant contra la tirania, Aleph arriba a Cràtula, l'illa negra, on descobreix, entre altres coses, que la millor aventura és viure i estimar.

Per a infants de 7 a 10 anys


DISNEY, Walt (1991) 101 Dàlmates. 2ª ed. Madrid: Ed. Gaviota
ISBN: 84-392-8535-3
El Pongo i la Perdita i els seus 15 cadells viuen plegats a una petita i acollidora casa situada en un petit i tranquil carrer de Londres.
Desprès de ser segrestats per la malèfica Cruella de Vil... en Pongo i la Perdita hauràn de fer-se càrrec de 101 Dàlmates!

Per als mes petits de la casa! (a partir de 3 anys)


GLIORI, Debi (2002) Quina sorpresa! 1ª ed. Barcelona: Ed. Ceac
(Col. Timun Mas) ISBN: 84-480-1731-5
La mare del Milo ha post un ou que ja està a punt d'obrir-se. Això vol dir que serà el Milo qui haurà de lluitar les trameses del Correu Pingüí. I, en fer l'últim lliurament, el Milo s'adona que hi ha un paquet de més a la saca. Una cosa que s'ha de tornar al pare i a la mare ben de pressa...

La llegenda de Sant Jordi

Temps era temps, en un país molt llunyà, hi havia un drac monstruós.
Aquella bèstia, que feia por de veure, podia caminar, nedar i volar.
El drac matava i s'empassava tot el que trobava davant seu: ramats d'ovelles i bous i cavalls, i també homes i dones i nens. I destrossava les cases.
Perquè no fes tant de mal a tothom, el poble decideix donar-li per menjar un parell de bens cada dia. I quan s'acaben els bens, li donen bous i cavalls i altres animals.
Però arriba un dia que ja no queda cap animal i, llavors, el poble acorda que, abans que no mati a tothom, cada dia, per sorteig, li donaran una persona perquè se la mengi.
Un dia li toca la mala sort a la filla del rei. El rei no en tenia cap més de filla, i estava desesperat. No volia lliurar-la al drac, però el poble li va exigir que fes com tothom. Si no, el drac se'ls menjaria a tots.
Van portar, doncs, la princesa davant del drac... Però quan el drac obre la boca per menjar-se la princesa, apareix sant Jordi dalt t'un cavall blanc.
Sant Jordi mata el drac d'un cop de llança. De la sang del drac, neix un roser de roses vermelles. Sant Jordi dóna una rosa a la princesa en senyal d'amor.
Tothom està molt content. La gent crida: - Visca Sant Jordi!
Sant Jordi puja dalt del seu cavall blanc i se'n va somrient.

Això és una llegenda.
Les llegendes no cal que siguin veritat, n'hi ha prou que siguin boniques!

23/4/09

Feliç dia de Sant Jordi!!




El Centre de Lectura Esteve Faura us desitja un feliç dia de Sant Jordi ple de roses i, sobretot, de llibres!!

Novetats per adults



RIVERA de la CRUZ, Marta (2009) La importancia de las cosas. 1ª ed. Barcelona: Ed. Planeta (Col. Autores españoles e iberoamericanos) ISBN: 978-84-08-08564-5

La pacífica existencia de Mario Menkell, un tímido profesor universitario autor de una única y exitosa novela, cambia de golpe cuando tiene que hacerse cargo de los efectos personales de su inquilino, Fernando Montalvo, que acaba de suicidarse.

El atribulado Menkell descubrirá que el piso del que es propietario está abarrotado de los objetos más variopintos: una colección de vitolas de puro, un lote de gramolas antiguas, porcelanas, miniaturas, huchas de cerámica, soldados de plomo... Tras el desconcierto inicial, Menkell entenderá que las cosas de Montalvo pueden ser un generoso guiño del destino, que por una vez parece haberse puesto de su parte.

Ayudado por Beatriz, la mujer a la que ama en secreto desde hace años, Mario Menkell será capaz de reconstruir la misteriosa existencia de Fernando Montalvo y encontrará así una historia excepcional que puede brindarle la gran oportunidad de su vida.

20/4/09

Recomanacions de la setmana:


TEIXIDOR, Emili (2004) Pa negre. 8a Ed. Barcelona: Ed. Columna ISBN: 84-664-0374-4
A mig camí entre la memòria i la ficció, en una barreja de gèneres, Pa negre gira a l'entorn de l'Andreu, un noi de la Plana de Vic en els anys més crus de la postguerra. Ell pertany a la banda dels perdedors: el seu pare, home de ferms ideals republicans, ha estat empresonat per roig. De resultes d'això, la mare s'ha hagut de posar a treballar a la fàbrica i el confia a uns parents que viuen a pagès.

Per a adolescents.


DUDER, Tessa (1990) La cursa final. Barcelona: Ed. Cruïlla (Col. Gran Angular) ISBN: 84-7629-446-8
L'Alexandra, una noia de quinze anys, ha de derrotar la seva gran rival si vol ser seleccionada per formar part de l'equip que representarà Nova Zelanda, el seu país, als Jocs Olímpics. S'ha entrenat molt dur durant anys, però darrerament ha après moltes coses: ha sabut què volia dir perdre, tant a les curses com a la vida. Ara ha de fer tot el que pugui per tirar endavant.

Per a infants d'11 a 13 anys


GRIMAUD, Michel (1989) El pas del Món. 1ª ed. Barcelona: Ed. Ediciones B (Col. Via lliure) ISBN: 84-406-0637-0
"Ja vénen! Vénen els bàrbars!", crida el cavaller Tempesta. Galopa amb el seu cavall travessant el regne de Sergalle per portar la notícia. Els habitants no fan massa cas de les seves paraules. Un dia, però, un crit trenca el silenci: "Els bàrbars! Els bàrbars són aquí!". Com un núvol fosc que sembla arrossegat pel vent, cauen a sobre de la ciutat de Sergalle.
En Frondo, l'armer, es lliura valeròs a la lluita. En canvi en Padesco, el seu amic des de la infantesa, s'estima més esmunyir-se dins d'un laberint format per una infinitud de galeries subterrànies... I és allí on trobarà el Pas del Món...
En aquesta novel·la original trobem plantejats de manera molt subtil temes com ara la pau, la guerra, el coratge i la covardia, l'amistat, l'amor, la fidelitat, la relativitat del temps... El protagonista, en Padesco, segueix una evolució molt particular desdoblant-se en personalitats diferents que acabaran fent part del que ell és en realitat.

Per a infants de 7 a 10 anys


SCHEFFLER, Ursel (2002) Fu, el drac vermell. 8a ed. Barcelona: Ed. Cruïlla (Col. El Vaixell de Vapor nº 15) ISBN: 84-7629-287-2
Com que la filla del rei és testaruda, replicaire i colèrica, ningú no s'hi vo casar. Tots els princeps, en veure-la, fuegen esverats. Potser per això hi ha reines al món...

Per als mes petits de la casa! (a partir de 3 anys)



VINYES, Jordi (1991) La llegenda de Sant Jordi. Barcelona: Ed. La Galera (Col. La Sirena nº11) ISBN: 84-246-2211-1

Temps era temps, en un país molt llunyà, hi havia un drac monstruós...

Això és una llegenda. Les llegendes no cal que siguin veritat, n'hi ha prou que siguin boniques.





DENOU, Violeta (2005) En Teo i les tradicions catalanes. 2ª ed. Barcelona: Ed. Timunmas (Planeta) ISBN: 84-08-05863-0

Vols celebrar amb en Teo les festes tradicionals catalanes? Viu amb aquest entranyable personatge les tradicions més representatives i descobreix quines festes se celebren a la tardor, a l'hivern, a la primavera i a l'estiu. Així aprendràs com es diuen els pastissets que es mengen per la castanyada, per què fem cagar el tió per Nadal, qui és en Carnestoltes o per què mengem la mona el dilluns de Pascua.

A l'inici del llibre, en Teo et presenta les tradicions per ordre cronològic perquè puguis fer-te una dea de l'època en què se celebra cada festa. A l'última pàgina s'ofereix una Guia Didàctica perquè l'adult aprofundeixi, juntament amb el nen, els aspectes representatius de les tradicions de Catalunya que siguin més adequats per a l'infant d'acord amb la seva edat.

14/4/09

Recomanacions de la setmana:


ZUSAK, Markus (2007) La lladre de llibres. Barcelona: Ed. La Campana (Col. Tocs nº 62)
ISBN: 978-84-96735-04-0
La Liesel va començar la seva brillant carrera de lladre als nou anys. Tenia gana, robava pomes, però el que més li interessava eren els llibres. Potser més que robar-los els salvava. El primer fou el que havia caigut a la neu al costat de la tomba on acabaven d'enterrar el seu germà, quan anaven cap a Molching, prop de Munich, on els esperaven els seus pares adoptius. El segon llibre, temps desprès, el treuria de les flames d'una de les moltes fogueres que encenien els nazis. Al carrer Himmel, la petita Liesel va trobar la millor família que es pugui somiar: Rosa Hubermann, una dona de mal geniperò amb un cor inmens. Hans Hubermann -potser el personatge més encantador de la novel·la-, pintor de parets, acordionista alegre i fumador empedreït. I els dos amics de Liesel: Rudy Steiner, el veí un any més gran, mig desnodrit però un argent viu amb qui comparteix mil aventures. I Max Vandenburg, el jueu boxejador que viu amagat al soterrani.
Una història inoblidable i emocionant. Vides que s'entortolliguen les unes amb les altres sota els ulls pacients d'un espectador-narrador excepcional, la Mort: sarcàstica, però comprensiva, que fins i tot en la foscor més negra va a la recerca d'acolorits fragments de bellesa.

Per a adolescents.


LIENAS, Gemma (1991) Així és la vida, Carlota. 4ª ed. Barcelona: Ed. Empúries (Col. l'Odissea) ISBN: 84-7596-197-5
Segur que alguna vegada t'has enamorat bojament d'algú que no t'ha fet cas. Segur que alguna vegada has tingut algun problema greu amb la família i has pensat que el teu món es feia a bocins. I segur que moltes vegades t'has empipat amb el teu germà per un jersei tacat, t'has passat una hora al telèfon xerrant amb els amics i has rigut fins que el cor t'ha dit prou. Seguríssim, perquè... així és la vida!
Mentre en Ramon es recupera, a poc a poc, del seu gravíssim accident, la Carlota viu ben preocupada la separació dels seus pares i s'adona que al seva vida ha començat una etapa completament nova.

Per a infants d'11 a 13 anys




CARPI, Pinin (1989) Darrera la porta d'or. Barcelona: Ed. Ediciones B (Col. Marobert) ISBN: 84-406-1073-2

Gabriel é sun nen solitari que viu en un barri perifèric. La seva gran il·lusió és anar a jugar al petit bosc que hi ha al descampat de prop de casa. Allí, pot jugar tot imaginant mons fantàstics; fins que un dia es troba l'Even Trott, un gnom tan petit com la seva mà. L'Even necessita el seu ajut per alliberar els seus pares, empresonats pel vell mag Ma Rild que vol apoderar-se de totes les olles d'or del poble dels gnoms. Per vèncer, el poder del mag, han de dur a terme una missió molt dificil. Se'n sortiràn?

Per a infants de 7 a 10 anys



KORSCHUNOW, Irina (2002) El dragó de Jano. 11ª ed. Barcelona: Ed. Cruïlla (Col. El Vaixell de Vapor nº 15) ISBN: 84-7629-260-0

En Jano és una miqueta gras i els companys d'escola es burlen d'ell. Això l'angoixa tant que ja no li srut res bé ni en els jocs ni en els estudis. Un dia, quan torna de l'escola s'asseu en un banc i comença a dibuixar a la sorra. De sobte, el dibuix es converteix en un petit dragó. El dragó i en Jano es fan amics i junts aprenen a vèncer els seus complexos.

Per als mes petits de la casa! (a partir de 3 anys)


CHAMBERS, Mark (2008) Els millors amics. Barcelona: Ed. Combel ISBN: 978-84-9825-304-7
Un noi minusvàlid i la seva millor amiga es pensen que són pirates dalt d'una fragata, grans escaladors, astronautes, aventurers i campions olímpics.
Però fins i tot quan no juguen a imaginar-se coses, passen molta estona junts, fent les coses de cada día -natació, bàsquet- perquè son els millors amics.

7/4/09

Recomanacions de la setmana:


SABATER, Fernando (2008) La hermandad de la buena suerte. Barcelona: Ed. Planeta
Un caballo invencible que ya ha sido vencido, un jockey que desaparece misteriosamente cuando busca el secreto de la buena suerte, dos magnates sin escrúpulos que pretenden zanjar sus rivalidades en la pista del hipódromo... Ya se acerca la fecha de la Gran Copa, la carrera internacional que desata pasiones. Cuatro aventureros deben encontrar al desaparecido a tiempo para que pueda montar en la prueba crucial: mientras, cada uno de ellos lucha contra los fantasmas de su pasado. Su búsqueda los hará enfrentarse con enigmas y peligros, hasta el desenlace en una isla del Mediterráneo donde se encontrarán con la traición... y con el acecho de los leones. Una novela de aventuras, aliñada con gotas de metafísica y ambientada en el fascinante mundo de las carreras de caballos.
PREMIO PLANETA 2008

Per a adolescents.



VON SCHACH, Rosemarie (1998) Mare, qui ets? 5ª ed. Barcelona: Ed. Cruïlla (Col. Gran Angular) ISBN: 84-7629-488-3

Per a Jessica, la seva mare és una dona frívola i superficial, incapaç de demostrar afecte, que només pensa en la feina i en els diners. I justament el dia que ella fa divuit anys, la mare té un accident i queda greument ferida. Mentre és a l'hospital, Jessica troba un diari que la seva mare havia escrit quan era petita, durant la guerra, on explica els difícils moments pels quals passaven ella i la seva família, i tot el que van haver de fer per sobreviure. A partir d'aquells escrits, Jessica descobreix qui és realment la seva mare i aprèn a estimar-la.

Per a infants a partir de 9 anys



LARREULA, Enric (1992) Contes per a un món millor. 1ª ed. Barcelona: Ed. La Magrana (Col. El Petit Esparver nº 41) ISBN: 84-7410-585-4

En els contes d'aquest llibre hi trobareu, entre altres coses, un camí que no anava enlloc, una castanyera que sabia escoltar, dos molt bons amics, un soldat que va triar lliurament el que volia fer i un home del qual ningú no es recordava.

Per a infants de 7 a 10 anys


JULIAN i GARCÉS, Laura (1997) El cavaller galàctic. 8ª ed. Barcelona: Ed. Cruïlla (Col. El Vaixell de Vapor nº 13)
ISBN: 84-7629-232-5
Des d'una llunyana galàxia, viatjant a través de l'espai i del temps, en P-P.7, un robot domèstic, arriba a un poblet de la Terra en ple segle XI. Pertot arreu trobarà castells i cavallers que el duran a viure un seguit d'aventures i a esquivar un munt de perills.
Tot, absolutament tot, quedarà capgirat per l'increïble cavaller galàctic en aquesta novel·la històrica i de fantasia.

Per als mes petits de la casa! (a partir de 3 anys)


HARRIS, Robie (2000) Hola, menut! Barcelona: Ed. Serres ISBN: 84-95040-51-4
Un nou nat fa feliç tothom: pares, mares, àvies, avis.
Però quan estàs acostumat a ser l'únic menut de la casa, no és tan fàcil...
Excitació, decepció, curiositat, enveja, ràbia...
Un nou germanet et pot fer sentir tot això i més.
No t'hi has d'amoïnar: com et descobreix aquest llibre, fer-se "gran" també és una cosa especial!

1er Premi de narrativa curta Elsa García

BASES

L'objectiu del concurs és fomentar la creació literària tant en joves com en adults.

1.- El Premi "Elsa García" és de narrativa curta i aplega dues categories: juvenil i adult. Opten als premis els treballs presentats per a cadascuna de les dues categories i que compleixin les bases de l'esmentat concurs. N'estan excloses les persones que tinguin una relació directa amb l'organització del concurs.

2.- S'estableixen dues categories repartides de la forma següent:Juvenil (16 - 18 anys): nois i noies nascuts els anys1991, 1992 i 1993Adult: majors de 18 anys. Sense límit d'edat.

3.- Els treballs han d'ésser escrits íntegrament en català, a màquina o ordinador, per una sola cara, a doble espai, amb lletra Times New Roman o Arial, cos 12, en fulls DIN-a grapats. Totes les obres portaran a la portada el TÍTOL i la CATEGORIA a la qual es presenten. No s'acceptaran còpies signades o bé que no compleixin algun d'aquests requisits.

4.- El tema és lliure. Els treballs han de ser originals i inèdits i l'extensió no ha de ser superior a les 15 pàgines. Es valorarà, la qualitat, la creativitat i la correcció lingüística.

5.- Cal presentar l'original i 5 còpies del treball, que s'han de presentar en un sobre tancat, a l'exterior del qual ha de constar: Concurs de Narrativa Curta Elsa Garcia, el Títol i la Categoria.Cal presentar també un altre sobre, a l'interior del qual s'han de fer constar les dades personals següents: nom i cognoms, adreça, telèfon i fotocòpia del DNI. El sobre s'ha de presentar tancat i s'hi ha de fer constar: Concurs de Narrativa Curta Elsa García, el títol i la Categoria (juvenil o adult).

6.- Els treballs s'han d'adreçar a l'Ajuntament del Papiol en horari d'oficina (de dilluns a dijous de 9:00 a 20:00 i divendres de 9:00 a 15:00), a l'av. de la Generalitat núm. 7 i 9, 08754 El Papiol.El termini d'admisió de treballs finalitzarà el dia 20 de març de 2009.

7.- El veredicte del Jurat i la proclamació dels guanyadors tindrà lloc en un acte públic que se celebrarà el dia 23 d'abril de 2009 en el transcurs de la Setmana Cultural.

Aclariments

Hi haurà un únic Jurat per a les dues categories format per cinc membres, que vetllarà per l'estricte compliment de les bases del concurs.
El Jurat es reserva el dret de deixar desert el Premi en alguna de les categories si ho considera oportú. El seu veredicte serà inapel·lable i es farà públic en el moment del lliurament dels premis. Totes les qüestions no previstes en aquestes bases seran resoltes pel Jurat.

L'organització del concurs es reserva el dret del domini de les obres premiades, que quedaran dipositades al Centre de Lectura Esteve Faura.
L'organització es reserva el dret de publicar les obres guanyadores i de fer-ne ús en actes culturals, sense ànim de lucre.
Les persones que resultin guanyadores hauran de presentar el treball en format digital.La resta d'obres podran ser retirades a l'Ajuntament del Papiol a partir del lliurament de premis i fins a un màxim d'un mes.
Finalitzat aquest termini no es retornaran.La participació en el concurs pressuposa la total acceptació d'aquestes bases.

PREMIS

S'estableixen tres Premis per a cadascuna de les dues categories.

Juvenil:
Primer Premi: xec regal per valor de 150 euros
Segon Premi: xec regal per valor de 75 euros
Tercer Premi: xec regal per valor de 50 euros

Adult:
Primer Premi: un premi en metàl·lic de 300 euros
Segon Premi: un premi en metàl·lic de 150 euros
Tercer Premi: un xec regal per valor de 75 euros

Organitza:
- Assocació Setmana Cultural

Amb el suport:
- Ajuntament del Papiol
- Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis.

Animeu-vos a participar!