Benvinguts!

Des del Centre de Lectura Esteve Faura del Papiol us donem la benvinguda al nostre blog!!

El que trobareu en aquest blog és el següent:

- Les novetats que adquirim periòdicament
- Recomanacions literàries setmanals per infants, joves i adults
- Enllaços d'interès
- El calendari d'activitats del Centre

Si teniu qualsevol suggeriment per millorar el funcionament del blog, propostes d'activitats, preguntes, etc. estem a la vostra disposició.

Esperem que aquest blog sigui útil per vosaltres!

Us hi esperem!

Ara també a Facebook!!

El Centre de Lectura també té el seu espai a Facebook!

Per accedir-hi, només heu de clicar aquí.

Esperem la vostra visita!!


VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

El Servei Local de Català del Papiol posa en marxa la 3a edició del Voluntariat per la llengua.

Si tens una hora lliure a la setmana

Si vols aprendre català

Si vols ajudar a parlar en català algú que n'està aprenent

Només cal que t'adrecis al Servei Local de Català (av. de la Generalitat, 7-9) i ens donis les teves dades i la teva disponibilitat horària abans del 9 de març.

Amb aquesta informació, el Servei Local de Català aparellarà una persona voluntària i una persona interessada a practicar el català.

També ens pots trucar al telèfon 93 673 02 20 o enviar-nos un correu electrònic a elpapiol@cpnl.cat.

Gaudeix del Carnestoltes al Papiol!

Gaudeix del Carnestoltes al Papiol!
Clica a la foto per veure més informació

3er Premi Elsa García de narrativa curta

3er Premi Elsa García de narrativa curta
Clica a la imatge per accedir a més informació

3er Gran Premi Ciclista Vila del Papiol

3er Gran Premi Ciclista Vila del Papiol
Galvesport i l'Ajuntament del Papiol organitzen el 3r Gran Premi Ciclista 'Vila del Papiol', que es durà a terme el proper diumenge 13 de març al polígon a partir de les 11 h. Aquesta prova és oficial de la Challenge 2010-2011 de veterans de la Federació Catalana de Ciclisme.

7/4/09

1er Premi de narrativa curta Elsa García

BASES

L'objectiu del concurs és fomentar la creació literària tant en joves com en adults.

1.- El Premi "Elsa García" és de narrativa curta i aplega dues categories: juvenil i adult. Opten als premis els treballs presentats per a cadascuna de les dues categories i que compleixin les bases de l'esmentat concurs. N'estan excloses les persones que tinguin una relació directa amb l'organització del concurs.

2.- S'estableixen dues categories repartides de la forma següent:Juvenil (16 - 18 anys): nois i noies nascuts els anys1991, 1992 i 1993Adult: majors de 18 anys. Sense límit d'edat.

3.- Els treballs han d'ésser escrits íntegrament en català, a màquina o ordinador, per una sola cara, a doble espai, amb lletra Times New Roman o Arial, cos 12, en fulls DIN-a grapats. Totes les obres portaran a la portada el TÍTOL i la CATEGORIA a la qual es presenten. No s'acceptaran còpies signades o bé que no compleixin algun d'aquests requisits.

4.- El tema és lliure. Els treballs han de ser originals i inèdits i l'extensió no ha de ser superior a les 15 pàgines. Es valorarà, la qualitat, la creativitat i la correcció lingüística.

5.- Cal presentar l'original i 5 còpies del treball, que s'han de presentar en un sobre tancat, a l'exterior del qual ha de constar: Concurs de Narrativa Curta Elsa Garcia, el Títol i la Categoria.Cal presentar també un altre sobre, a l'interior del qual s'han de fer constar les dades personals següents: nom i cognoms, adreça, telèfon i fotocòpia del DNI. El sobre s'ha de presentar tancat i s'hi ha de fer constar: Concurs de Narrativa Curta Elsa García, el títol i la Categoria (juvenil o adult).

6.- Els treballs s'han d'adreçar a l'Ajuntament del Papiol en horari d'oficina (de dilluns a dijous de 9:00 a 20:00 i divendres de 9:00 a 15:00), a l'av. de la Generalitat núm. 7 i 9, 08754 El Papiol.El termini d'admisió de treballs finalitzarà el dia 20 de març de 2009.

7.- El veredicte del Jurat i la proclamació dels guanyadors tindrà lloc en un acte públic que se celebrarà el dia 23 d'abril de 2009 en el transcurs de la Setmana Cultural.

Aclariments

Hi haurà un únic Jurat per a les dues categories format per cinc membres, que vetllarà per l'estricte compliment de les bases del concurs.
El Jurat es reserva el dret de deixar desert el Premi en alguna de les categories si ho considera oportú. El seu veredicte serà inapel·lable i es farà públic en el moment del lliurament dels premis. Totes les qüestions no previstes en aquestes bases seran resoltes pel Jurat.

L'organització del concurs es reserva el dret del domini de les obres premiades, que quedaran dipositades al Centre de Lectura Esteve Faura.
L'organització es reserva el dret de publicar les obres guanyadores i de fer-ne ús en actes culturals, sense ànim de lucre.
Les persones que resultin guanyadores hauran de presentar el treball en format digital.La resta d'obres podran ser retirades a l'Ajuntament del Papiol a partir del lliurament de premis i fins a un màxim d'un mes.
Finalitzat aquest termini no es retornaran.La participació en el concurs pressuposa la total acceptació d'aquestes bases.

PREMIS

S'estableixen tres Premis per a cadascuna de les dues categories.

Juvenil:
Primer Premi: xec regal per valor de 150 euros
Segon Premi: xec regal per valor de 75 euros
Tercer Premi: xec regal per valor de 50 euros

Adult:
Primer Premi: un premi en metàl·lic de 300 euros
Segon Premi: un premi en metàl·lic de 150 euros
Tercer Premi: un xec regal per valor de 75 euros

Organitza:
- Assocació Setmana Cultural

Amb el suport:
- Ajuntament del Papiol
- Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis.

Animeu-vos a participar!

No hay comentarios: